Document

Programul activităților extrașcolare din „Săptămâna Altfel”


9 MAI 2019


Colegiul Național Emil Botta din Adjud

Avem un parteneriat de ani buni cu cei de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, parteneriat de care sunt tare bucuroasă, elevii de la acest colegiu primesc, de la școală pe lângă educația formală oferită de o instituție de învățământ, și o educație civică deosebită. Îmi place cum stiu să-și arate aprecierea pentru informațiile primite de la elevii noștri, îmi place respectul de care dau dovadă, îmi place că știu să arate că le pasă de ei și semenii lor. Am întâlnit elevi activi și responsabili,felicitări! Mulțumesc echipei Școlii Postliceale Sanitare “Vasile Alecsandri” pentru tot efortul de a fi prezenți si extrem de serioși!


Colegiul Tehnic “Ion Mincu” Focșani

Colegiul Tehnic “Ion Mincu” Focșani a fost gazda proiectului ” Învață să salvezi vieți”, proiect derulat de Școala Postliceală Sanitară “Vasile Alecsandri” Focșani. Am avut parte de o gazdă primitoare, elevii colegiului fiind foarte receptivi la toate informațiile primite


Liceul Tehnologic Al.I.Cuza Panciu

“Săptămâna altfel” e altfel pentru că împărtășim și celorlalti din ceea ce știm. Astăzi la Liceul Tehnologic Al.I.Cuza Panciu am întâlnit elevi plini de dorința de a învăța noțiuni de prim ajutor. Mulțumesc elevilor școlii pentru implicarea de care dau zilnic dovadă!


Excursie Saptămâna Altfel – 6 mai 2019

“Săptămână altfel” ne dă posibilitatea de a ne cunoaște si în altfel de situații. O zi petrecută împreuna 6 mai 2019, un mare câstig pentru toți. Sunteți o companie minunată, dragii noștri elevi!


Mâinile curate salvează vieți

“Mâinile curate salvează vieți” aceasta este atitudinea unui cadru medical, a unui părinte ce îsi dorește copiii sănătoși, a unui om care știe ca prevenția poate avea beneficii pentru întreaga societate.
Astăzi, 6 mai Spitalul Județean de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani a celebrat Ziua Mondială a igienei mâinilor alături de cadre medicale. Suntem onorați de invitația de a fi alături de SPIAAM Focșani această activitate de importanță pentru întreaga comunitate.
Mulțumim pentru invitație dna dr. Diana Stoica, multumim Raluca Jelea Sacalus!