Viața într-o picătură!

Document

35 de elevi ai Şcolii Postliceale Sanitare,,Vasile Alecsandri” Focşani, calificările AMF și AMG, însoţiţi de profesorii coordonatori Codrescu Claudia și Savin Mihaela au participat la acţiunea umanitară „Viaţă într-o picătură” campanie de donare de sânge organizată de Şcoala Postliceală Sanitară „Vasile Alecsandri” Focșani în colaborare cu Asociația Hope and Love for Life. Activitatea de astăzi este debutul unei campanii de conştientizare a donării constante de sânge.

„În spitalele din țară este nevoie permanentă de sânge, de aceea rugăm donatorii de sânge să revină constant la donare. Mulțumim tuturor pentru încredere, susținere, implicare și pentru nobilul gest făcut pentru semeni. Mulțumesc din inimă Claudia Codrescu și Corina Momanu pentru implicare, suport și devotament și pentru această frumoasă zi bogată în donatori. Mulțumim Şcolii Postliceale Sanitare <<Vasile Alecsandri» și Asociației Hope and Love for Life. Numai – Împreună suntem mai buni!”, a declarat dr. Elena Dumitru – director Centrul de Transfuzii Vrancea.

“Învăţăm cu fiecare caz, cu fiecare zi în care dăruim, că putem uni oamenii într-o comunitate a faptelor bune, pentru că a oamenilor buni este deja. Mă bucur că avem în județ ambasadori ai binelui printre profesori, acei oameni care instruiesc viitorii asistenţi medicali generaliști și de farmacie, pentru că prima regulă este să te îngrijești de binele semenilor. Mulțumesc în numele fiecărui pacient care a primit acel strop de viață din partea elevilor Școlii Postliceale sanitare <<Vasile Alecsandri» Focşani.”, a precizat Corina Momanu.


Sursa: https://www.monitoruldevrancea.ro/2022/11/23/foto-35-elevi-ai-scolii-postliceale-sanitare-vasile-alecsandri-focsani-donatori-de-sange-in-cadrul-campaniei-viata-intr-o-picatura/?fbclid=IwAR3inmmO98YAP1m-qGgQusjGWfKuI5p1Rc-XiAZ4tqrrH3rJdz3W1cAFYRE