V.O.L.U.N.T.A.R proiect derulat de CRUCEA ROȘIE –  finanțat de Consiliul Județean  Vrancea

Document

Proiectul V. O. L. U. N. T. A. R. a intrat in etapa finala, astfel ca, in aceasta perioada, Crucea Rosie Vrancea desfasoara o serie de workshopuri pentru instruirea voluntarilor privind #Interventia in Situatii de Urgenta si #Prim_Ajutor, instruire asigurata de personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Anghel Saligny al judetului Vrancea, asistenti medicali ai Scolii Postliceale Sanitare “Vasile Alecsandri” Focsani si voluntari ai Crucii Rosii Vrancea.
Scopul proiectului este dezvoltarea unei retele functionale de voluntari de Cruce Rosie in tot judetul si formarea unor oameni-resursa gata sa intervina in comunitatea din care acestia fac parte.
Workshopurile de instruire vor continua si in perioada urmatoare si, daca esti din Vrancea si vrei sa fii si TU ACTIV in comunitatea TA, devino voluntar in V. O. L. U. N. T. A. R!
Multumim partenerilor nostri, ISU Vrancea, ACOR-Filiala Vrancea, ISJ Vrancea, Scoala Postliceala Sanitara “Vasile Alecsandri” Focsani si Scoala Gimnaziala Anghel Saligny Focsani!