Cadouri in pediatrie – 20 decembrie 2017

Document

„În aşteptarea Sărbătorilor de Crăciun, toată compasiunea şi darurile noastre celor aflaţi în suferinţă“, este obiectivul pe care elevii Şcolii Postliceale Sanitare Vasile Alecsandri l-au îndeplinit cu sprijinul conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Sfântul Pantelimon Focşani.
Când ne lipsește cel mai de preț dar, sănătatea, e aproape imposibil să ne mai impresioneze ceva… și totuși viața reușește să ne surprindă în orice moment. Astăzi, împreună cu elevii Şcolii Postliceale Sanitare Vasile Alecsandri Focşani am încercat o altfel de vindecare, cea sufletească… Am încercat să aducem un strop de bucurie în sufletele celor mici, care au primit daruri…jucării, cărți de povesti și dulciuri, ce le vor da încă un motiv să se vindece repede, să le poată mânca. Tot astăzi am adus un dram de speranță și celor ce sunt internați în secția de reumatologie și oncologie…
Viața ne învață să luptăm… până la capăt, indiferent de statistici și prognostic. Să avem cu toții parte de sărbători binecuvântate!