Mesajele elevilor noștri...

 

Bună zibalasa-anamariaua tuturor, numele meu este Bălaşa Georgiana Anamaria, elevă a Şcolii Postliceale Sanitare "Vasile Alecsandri" Focşani, anul II, specializarea asistent de farmacie. Vreau să împărtăşesc posibililor viitori colegi câteva din gândurile mele referitoare la şcoala şi meseria pe care am ales-o. Mi-am dorit mereu să fac parte dintr-un colectiv prietenos, amabil, plin de viaţă şi conştiincios. Sunt mândră că sunt elevă a acestei şcoli unde am cunoscut oameni noi şi în primul rând cadre didactice dedicate meseriei lor, răbdători şi amabili având suficient de multă pasiune şi dorinţă de a ne învăţa lucruri noi şi interesante.Avem și cadrul prielnic pentru a ne dezvolta armonios pasiunea pentru farmacie. Laboratorul de informatică ne facilitează dorința de a avea mereu acces la informații, laboratorul de chimie ne ajută să ne dezvoltăm simțurile și să ne obișnuim cu ustensilele de laborator pe care le vom întâlni în farmaciile unde vom lucra și care ne vor amplifica interesul.
Un lucru drag mie, pe lângă profesorii care știu să ne fie mai mult decât dascăli ce au devenit adevărate exemple de urmat, e colectivul alături de care imi petrec timpul in zilele de curs. Colegii mei sunt prietenii pe care orice elev și-i poate dori, devotați si amabili.
O meserie atât de frumoasă ca cea a unui viitor asistent de farmacie, e ceva ce mi-am dorit de mult timp să fac. Pot ajuta oameni și pot fi chiar un sprijin și în propria familie datorită cunostințelor dobândite prin intermediul școlii.
Un sfat pentru viitorii noștri colegi! Dacă doriți să fiți utili persoanelor din jur și acest lucru se rezumă la un loc de muncă într-o farmacie, atunci alegeți să urmați cursurile acestei școli unde primiți toată atenția pe care o doriți și de care aveți nevoie!

inapoi